Tjen penger til laget
– én bolle om gangen!
Søtt+Salt Bakeri er et lokalt håndverksbakeri som heier på lokalidretten. Du har kanskje sett oss på Brann Stadion med vår lille røde scooter?
Med Bolledugnad kan dere enkelt tjene penger til klubbkassen, sommercupen eller nytt utstyr.
Sånn funker det:
👉 Én dag tar dere imot bestillinger - det er 4 ferske kanelsnurrer i hver boks.
👉 En annen dag leverer dere nystekte boller i nabolaget, bakt med kjærlighet i vårt bakeri.
Vi deler inntektene 50/50.
Se hvor mye dere kan tjene!
Kom i gang med Bolledugnad!
Fyll ut skjemaet. Vi kontakter deg snarest.
Søtt+Salt støtter lokalidretten
Søtt+Salt er et av Bergens ledende selskaper innenfor catering, selskap & event, bakeri og drift og utvikling av husrestauranter og nabolagsrestauranter.
Med lidenskap for godt håndverk, lokale råvarer og kjærlighet til kokkefaget ønsker vi å være et selskap hvor det er gøy å gå på jobb og som hver dag leverer sunn og nærende mat til alle de fine folkene som bor og jobber i verdens beste by!
Søtt+Salt ble startet av Frode Alræk og Fredrik Sørensen i 2004 og i 2014 ble Gisle Pettersen med på laget. Søtt+Salt er i dag en del av 4Service, som driver, catering, restauranter, personalrestauranter og drift av kontorbygg i hele Norge.